Fotografovanie a styling zmrzliny

Sériu týchto článkov som začínal preto, aby som priblížil a ukázal ľuďom ako vyzerá také zákulisie fotografovania náročnejších fotografií. Častokrát je také fotenie sprevádzané stresom a vtedy nezostáva nič iné, než pokračovať a vydolovať z toho maximum.

 

Najmä keď sme fotili zmrzlinu. Pri fotení sme sa museli samozrejme popasovať s roztápaním nášho hlavného objektu, ktorým bola spomínaná zmrzlina.

Poďme si teda ukázať ako vyzerala kompozícia.

 

Do drevenej dosky som si vyvŕtal diery na tri kornútky. Následne som sa snažil o najlepšiu kompozíciu.

 

Následne sme si nastrúhali, respektíve nakrájali mandľovo-čokoládovú čokoládu vedľa na tanieriku a taktiež rozmiestnili lieskové oriešky okolo kornútkov.

 

Pri kropení topingom fotoaparát cvakal jednu fotku za druhou, napokon sme zmrzlinu (neprekvapujúc) rýchlo zjedli.

 

Porovnanie súboru RAW (úplne neupravenej fotografie) a výslednej upravenej fotografie.